Menu

.      

Omavalitsuste hääleks saab Keskerakonnas Anneli Ott

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Anneli Ott Võru linna 231 sünnipäeval torti jagamas FOTO: Võrumaa Teataja

Eile toimus Keskerakonna Omavalitsuskogu aastakoosolek, kus valiti nii uus juhatus kui ka esimees, kelleks osutus Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige, võrukas Anneli Ott.

Senine esimees Kersti Sarapuu tänas kõiki aastakoosolekust osavõtjaid, kuid loobus esimeheks kandideerimast. „Senine juhatus on teinud suurepärast tööd just haldusreformile sisu andmisel ja valitsusliidu läbirääkimistel osaledes, kuid muude rohkete töökohustuste tõttu tuleb mul teatepulk uuele võimekale juhile edasi anda,“ rääkis Sarapuu põhjusest, miks ta toetas uue esimehe Anneli Otti kandidatuuri. Ott valiti aastakoosolekust osavõtnute seas esimeheks ühehäälselt.

Anneli Ott sõnas, et Omavalitsuskogu ülesanne on omavalitsuse õiguste eest seismisel olnud väga suur ning erakonna juhatusele lubatakse nõu selles vallas aktiivselt anda edaspidigi. „Kohalike valimiste valguses on meie liikmete roll kindlasti veelgi olulisem kui tavapäraselt, et Eesti inimeste mured ja vajadused jõuaksid nii erakonna juhatuse, Riigikogu esindajate kui ka valitsuse lauale,“ rõhutas Ott.

Aseesimeesteks valis vastvalitud esimees Anneli Ott endise esimehe Kersti Sarapuu ja Jüri Võigemasti. Omavalitsuskogu esindajaks erakonna volikokku valiti Roosna-Alliku vallavanem Peeter Saldre ja juhatuse liikmeteks valiti Jaak Aab, Eha Võrk, Kersti Sarapuu, Jüri Võigemast, Peeter Saldre, Kristjan Kuusik, Oliver Liidemann ning Helmut Hallemaa.

20 PÄEVA ENIMLOETUD