Menu

.      

Tellijaauhinna selle nädala võitja on Anne Heier Haanjast

Õpetaja Anne Heier tahvli ees, kuhu on kirja pandud ülesanded tervele koolile, kus õpib küll viis last, aga klasse on esimesest kolmandani.  Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • AdExperdi kinkekaardi koos termomeetriga võitis Anne Heier, kes elab Haanjas ja töötab õpetajana Rogosi mõisas asuvas koolis. Pisike algkool on Haanja kooli üks osa, seal õpib ühes liitklassis kokku viis last. Terves koolis käibki ainult viis last: neli tüdrukut ja üks poiss, kes moodustavad esimese kuni kolmanda klassi. „Nagu aadlikoolis,” muheleb õpetaja Anne. Ega on tõesti – koolimaja asub mõisas ja õpetaja on kogu aeg sinu käsutuses. Ainsaks puuduseks on vist see, et iga päev küsitakse kõiki õpilasi ning väga kuhugi klassinurka laua alla ei anna ennast vaikselt ära peita, kui kodutöö on tegemata jäänud. Anne Heier räägib, et kool on nagu pere, selline väike ja tore seltskond. Natuke vajas alguses harjumist liitklassis õpetamine, sest ülesandeid tuleb korraga jagada mitmele raskusastmele.

Anne Heieri hobideks on muusika ja tants. Ta saadab klaveril kohalikku rahvatantsurühma ja tantsib seltskonnatantse. „Meil on väga aktiivsed eakad ja lapsed, nad tantsivad. Lapsed käivad veel muusikakoolis ja näiteringis,” jutustab Anne Heier.

Võrumaa Teatajaga on ta tuttav alates 1984. aastast, kui Võrumaale kolis. „Lehe juures ei häiri mind miski, kui ei meeldiks, siis ma ju ei telliks,” naerab Anne Heier. „Ma ei loe küll kõike, aga enamiku sirvin ikka läbi,” lisab ta.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame välja põnevaid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

Järgmisel nädalal läheb loosi Marta Ilutoa külastus.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD