Menu

.      

Selle nädala tellijaauhinna võitja on Luule Heliste

Võitja Luule Heliste Marta Ilutoalt auhinda vastu võtmas. Auhinnakott sisaldab maniküürikomplekti, milles on viil, poleer, õli, pealislakk, käte antiseptik ja küünelakieemaldi. Foto: AIGAR NAGEL  

TELLIMISKAMPAANIA • Luule Heliste elab Võru linnas ja tellib Võrumaa Teatajat püsikorralduslepingu alusel. Koju käib tal veel hulgaliselt ajalehti ja ajakirju, mida ta plaanib vähem tellima hakata, sest kõike ei jõua enam läbi lugeda.

Särtsakas ja aktiivne proua töötab Lõuna-Eesti haiglas ning tegeleb tantsimise ja laulmisega. „Meil on terve pere hästi aktiivne, kõik tantsivad. Tütar õpetab tantsimist veel koolides. Õpetab rumbat, sambat, kõike,” seletab Luule Heliste. Peaaegu seitse aastat tagasi oli naisel seljaoperatsioon, pärast operatsiooni liitus ta seenioride tansurühmaga, enne tegeles peotantsuga. „Eks pärast neid seljahädasid tuli vaiksemaks natuke võtta,” jutustab Luule Heliste.

Auhinna, milleks sel nädalal on üllatus Marta Ilutoalt, annab ta tütar Dianale. „Ta tegeleb nende iluasjadega rohkem kui mina, talle see väga meeldiks,” on ema kindel. Diana põhitööks on raamatupidamine, mida ta Rakveres õppis, ja nüüd osutab ta firmadele teenust.
„Ma olen nii kaua lehte tellinud ja pole kunagi midagi võitnud. Maalehega on sama, mõtlesin juba, et tellin kellegi teise nimele, et äkki siis näkkab millegagi,” räägib Luule Heliste.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame välja põnevaid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD