Menu

.      

Maapoiss Margus Rink tüürib Coop Panga maainimeste juurde

Praegu 45aastane Margus Rink on tudengipõlves kohtunud ka Krediidipanga looja Rein Otsasoniga. „Pöördusin tema poole toetuse saamiseks tudengitele. Härra Otsason leidis aega, sõitsin Tallinna ja rääkisime kümmekond minutit Paldiski maanteel asunud kontoris ning saime toetuse,” meenutas Margus Rink kesknädalal Krediidipanga Võru kontoris Rein Otsasoni pilti nähes ja Võrumaa Teatajat lugedes.       Foto: VÕRUMAA TEATAJA

• Võru legendaarne pangajuht Elmar Tiit tänab kõiki, kellega 22 pangaaasta jooksul koostööd tehtud •

RAHA • Kesknädalal oli Võrus Coop Panga juht Margus Rink, kes ei teinud saladust, et maaelu ja maateema on talle lähedased, kuna sündis Suure-Jaanis. Nüüd asub Rink üles ehitama panka, mis asuks maainimestele võimalikult lähedal.

„Maakohtades on ju tavaline, et kohtutakse näiteks esimest korda külla tulnud sõpradega poe juures ja siis sõidetakse kolonnis edasi metsa sees asuvasse maamajja,” toob Margus Rink näite maaelust. „Coop Pangale on maapoes olek tulu, teistele pankadele aga ainult kulu.”

Margus Rink loetleb Coop Panka iseloomustavaid märksõnu: eestimaine, eelkõige maainimese tarvis, eelkõige eraklientidele ja nendega seotud väike- ning keskmise suurusega ettevõtetele orienteeritud, lihtne asjaajamine, kaks tootepaketti: igapäevapangandus ja finantseerimine, kliendi pakkumine saab olema rajatud kaubanduse ja panganduse vahelisele sünergiale.

„Ostja tuleb kassasse, paneb letile suhkru, jahu, leiva, või, vorsti ja ajalehe Võrumaa Teataja ning küsib müüjalt ka sularaha 20 eurot müntides,” kirjeldab Margus Rink olukorda, kus pank ja pood omavahel seotud on. Sellisel kujul saab praegu sularaha Coopi Säästukaart Pluss kaardiga. Alates sügisest on poega seotud tooteid veelgi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD