Menu

.      

Lasteaia valmimine lükkub veel ühe kuu, kolida saab kevade asemel alles sügisel

Sõlekese lasteaia ehitus lükkub järgmise lubatud tähtaja järgi veel kuu aega, lasteaed kevadel sisse ei koli.   Foto: TOMI SALUVEER

EHITUS • Sõlekese lasteaia ehitustööde valmimise tähtajast möödus eile üks kuu, praeguseks on selge, et sellele lisandub kindlasti veel teinegi kuu. See aga tähendab, et lasteaiarahvas ei saa rekonstrueeritud majja sisse kolida mitte kevadel, nagu plaaniti, vaid alles augustis-septembris.

„Plaanime hakata alates järgmisest nädalast tellijale hoonet korpuste kaupa üle andma, lõplikult peaks hoone olema üle antud märtsikuu jooksul,” ütles töid tegeva ASi YIT Ehitus divisjonijuht Andras Kelt eile.

Sisetöödest on Keldi sõnul praeguseks krohvimistööd lõpetatud, sees jätkuvad viimistlustööd nagu värvimine, põrandakatete paigaldus, uste paigaldus ja liistutamised. „Võib öelda, et anname veel märtsi jooksul hoonele viimast lihvi,” lisas Kelt.

Korpused antakse üle järjekorras: A-korpus (hoovipoolne), B-korpus (tänavapoolne) ja C-korpus (kahte korpust ühendav haru). Selles järjekorras saavad Keldi sõnade kohaselt tööd valmis, seejärel koristatakse ja vaadatakse ruumid koos tellijaga üle.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD