Menu

.      

Gert Goršanov on valmis asuma Jüri Miksi asemel Võru linnavolikogusse

Tartus Aardla ja Võru tänava  ristis uut spordisaali pidav Gert Goršanov käib Võrus vaid nädalavahetustel,  praegu ootab ta kutset vaba nevale Võru linnavolikogu   liikme kohale.  Fotomontaaž: TOMI SALUVEER  / ANDREI JAVNAŠAN

POLIITIKA • Märtsi lõpus kriminaalses alkoholijoobes olnuna autot juhtinud Jüri Miksi asemel võib Võru linnavolikogu liikmeks saada Tartus jõusaali pidav Gert Goršanov. Võru Keskerakonna nimekirjas volikogusse kandideerinud Goršanov kinnitas, et võtab volikogu liikme koha vastu, kui seda talle pakutakse.

„Ma ei ole hetkel kursis, kuidas volikogusse asumine täpselt toimub, ootan sellekohast kirja,” ütles Tartus jõusaali pidav Goršanov teisipäeval. Asi võib tema sõnul venida, pealegi on juba mõne kuu pärast toimumas uued kohalike omavalitsuste valimised.

ASi Võru Vesi juht Jüri Miks on esitanud vee-ettevõtte nõukogule lahkumisavalduse. Kui ta mõistetakse joobes juhtimise eest süüdi, lõppevad ka tema volitused Võru linnavolikogu liikmena ja tema asemel peaks volikogus koha saama Võrus legendaarset Chicago ööklubi pidanud rammumees.

Rammumees avas jõusaali Tartus

Goršanov sulges pärast ägedaid vaidlusi Võru linna ja ööklubi naabruses elavate inimestega ka talle siin kuulunud jõusaali ning kolis Tartusse. Mõned kuud tagasi avas ta Tartus kuuesajaruutmeetrise spordisaali, nimeks endiselt Corsagym.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD