Menu

.      

Tellijaauhinna võitjaks on Maie Ploom Pärlijõelt

  • Kirjutas Kadri Nagel

Maie koos lapselaps Ramoniga auhinda vastu võtmas. Taustal Pärlijõe pood, mis ootab külastajaid kuuel päeval nädalas   Fotod: AIGAR NAGEL

LOOSIVÕIT ❯ Auhinnaks on seekord väike grillpakk OÜ Condor ja digipood.eu poolt ning Kuul piljardisaali peopakett, peale selle veel naturaltervisetoode.ee poolt Himaalaja roosa soolaga kehavõie. Kõik selle saab endale Maie Ploom, kes elab Pärlijõel Võru maakonnas Rõuge vallas ja peab seal külapoodi.

Kingituse üleandmise ajal külastas poodi päris mitu kundet, kes kõik on tuttavad külaelanikud ja kellega peale müügitehingute ka törts juttu puhutakse. Maiel on toodete ja kaupade hinnad kõik peas ja vastuseid tuleb nagu automaadist. Kahjuks aga muutub väikepoodnike elu järjest raskemaks ja keerulisemaks.

„Alkoholi tuuakse siitsamast kõrvalt Lätist, paljud käivad linna tööle ja ostavad sealt kõik kauba ära ja eks ta nii olegi,” on Maie jutus kuulda pisut kurbusenooti. 1997. aastast poodi pidanud naine lõpetada aga ei plaani, sest kuidagi tuleb ikka ju hakkama saada.

Peale poepidamise meeldib naisele kodus kasvuhoones ja aias mässata. „Hobiks ongi aiandus – kõik see kasvuhoonemajandus ja lilled muidugi ka,” seletab Maie.

Kui ka sina soovid võita vahvaid auhindu meie koostööpartneritelt, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikenda juba olemasolevat tellimust ning osaledki loosimises. Loosirattasse saavad ka kõik otsekorraldusega tellijad.

Järgmisel nädalal läheb loosi Tuuletarga purjeretk, samuti on loosida jäänud veel mitu grillikomplekti ja muruniiduk ning nahka kosutavaid tooteid naturaltervisetoode. ee poolt.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD