Menu

.      

Selle nädala tellijaauhinna võitjaks on Pille Jagomäe Koselt

  • Kirjutas Kadri Nagel

Pille Jagomäe auhinda vastu võtmas. Selle annab üle OÜ Tuuletark kapten Kaarel Vettik, kes veedab iga päev Tamulal seilates aega väga toredate klientidega. Eelmisel nädalal proovis ta näiteks pulmas pruuti röövida, aga peigmees osutus vesijalgrattal kiiremaks. Samuti on purjekal peetud mitmeid põnevaid tüdrukuteõhtuid ja tehtud kauneid fotosessioone päikseloojangu paistel. Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Aeg on välja loosida uus tellijaauhind, mis on järjekorras eelviimane. Auhinnakotti on poetatud väike grillpakk OÜ Condor ja digipood.eu poolt ning purjeretk OÜlt Tuuletark. Peale selle veel naturaltervisetoode.ee poolt mesilasmürgiga näokreem. Loosiõnn naeratas Pille Jagomäele, kes elab Võru vallas Kosel.

Purjeretkest natuke jahmatanud Pille Jagomäe lisab kiirelt, et kingib reisi kohe vennale ja tema perele, oma lapsed saadab ka muidugi kaasa. „Käisin selle purjekaga sõitmas, aga ma olen täiesti merehaige, mul lihtsalt hakkas paha. Mul tekib täitsa paanika. Teistel oli muidugi väga lõbus ja meeldis, aga mina lihtsalt pole vee inimene,” põhjendab Pille võidu kingisoovi.

Pille töötab õena Lõuna-Eesti haiglas ja tal on kolm tütart: 20-, 18- ja seitsmeaastane. Ta on lehetellija olnud juba väga pikka aega. „Issand, ma ei mäletagi, millal ma üldse tellima hakkasin, see oli ikka väga ammu. Nii kaua, kui mäletan, siis on kogu aeg Võrumaa Teatajat tellitud,” räägib Pille Jagomäe. Paberlehe kasuks on ta otsustanud sellepärast, et talle lihtsalt meeldib paberit käes hoida. „Need nutiasjad mulle ei istu, paberit on käte vahel hea katsuda,” selgitab ta. Lehest loeb ta kõige meelsamini kuulutuste rubriiki ja sirvib ka kõiki teisi teemasid. Natuke häirib ainult, et lehes on liiga palju teemade kordusi.

Enne kui Pille koju hakkab minema, lepitakse kokku purjeretk, mis võetakse ette juba tund aega pärast auhinna kättesaamist. See oli hea mõte, sest paistab, et selle nädala kõige soojem päev pöörduski pärast lõunat tihedaks sajuks.

Kui ka sina soovid võita vahvaid auhindu meie koostööpartneritelt, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikenda juba olemasolevat tellimust ning osaledki loosimises. Loosirattasse saavad ka kõik otsekorraldusega tellijad. Järgmisel nädalal loosime välja meie viimase auhinna, milleks on muruniiduk, lisaks veel väike grillpakk OÜlt Condor ja eeslipiimaga kehavõie naturaltervisetoode.ee-lt.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD