Menu

.      

Reformierakonna linnapeakandidaat Anti Haugas otsustas kandideerimise peaaegu kohe

  • Kirjutas Kalev Annom

Kas 10. oktoobril 25aastaseks saav Reformierakonna linnapeakandidaat Anti Haugas kogub 15. oktoobril nii palju hääli, et temast saab järgmine Võru linnapea, kes Mait Klaasseni sõnul suudab linna arengus ette keerata täiesti uue lehekülje? Pildil on Anti Haugas eile keskpäeval hoogsalt areneva Kagukeskuse katusel. Taamal Koreli oja org ja Võru linn. Samas majas kolmandal korrusel asub Reformierakonna Võrumaa kontor. Foto: ANDREI JAVNAŠAN

LINNAPEAKANDIDAAT ❯ Nädala alguses leidis Reformierakond endale Võrru uue linnapeakandidaadi. 62aastase endise Võru maavanema, praeguse maaülikooli rektori Mait Klaasseni asemel esitleti 24aastast võrulast ja tehnikaülikooli majandusteaduskonna tudengit Anti Haugast.

Anti Haugas ütles eile Võrumaa Teatajale, et kui tehti ettepanek kandideerida, otsustas ta põhimõtteliselt kohe nõustuda.

„Olen olnud poliitikas üle kuue aasta ja osalenud piirkonna koosolekutel ning olen kõigega kursis. See võimaldaski nii kiiresti otsustada,” selgitas Anti Haugas. „Otsustamisel teadsin, et mind toetavad kogenud kolleegid nagu Liina Kersna, Johannes Kert, Kersti Kõosaar, Andu Värton, Merle Koik, Mait Klaassen, Olev Lüütsepp ja teised.”

Mida arvab Anti Haugasest Mait Klaassen?

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD