Raul Kudre: suurendame Värska tuntust kuurordina, lähiaastatel on selleks projekte kolme miljoni eest

Raul Kudre näitab plaanitava Värska sadama ja promenaadi projekti. Kui Värskasse tulevikus sisse sõita, peaks vaade olema tema sõnul avatud kahele poole. Järve ääres hakkab tulevikus looklema ligikaudu 600 meetri pikkune rada puhke- ja paadikohtadega. Foto: TOMI SALUVEER

TULEVIKUPLAANID ❯ Värska vald plaanib järgnevatel aastatel suurendada valla tuntust ja mainet kuurordikeskusena. Töös on kolm projekti kogumahuga enam kui kolm miljonit eurot: sadam koos promenaadiga, Värska külastuskeskuse rajamine kindral Reegi suvilasse ja Värska-Saatse maantee asfalteerimine.

„Värska keskus muutub lähiaastatel väga palju – tegeleme täna tõsiselt valla ja aleviku ruumilise planeerimise ja elukeskkonna muutmisega,” lausus Kudre. „Kolme aasta pärast peaks Värska olema elanike ja külaliste jaoks oluliselt sõbralikum ning avatum.”

Hüä olõmisõ kotus

Värska tunnuslause on „Hüä olõmisõ kotus”, mis tähendab Kudre sõnul, et Värskas peaks olema hea elada nii kohalikul rahval kui ka külalistel. „Ühtepidi jõuavad külalised mõnusasse kuurordipiirkonda, millel on samas Setomaa keskusena väga tugev kultuuriline omapära ja taust,” lisas ta.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD