Menu

.      

Orava noortekeskus tegutseb viiel päeval nädalas

  • Kirjutas Tomi Saluveer

„Kui läheb peoks, siis on kõik Oravale oodatud, nii lähemalt kui ka kaugemalt,” ütles Liina Loosaar. Foto: TOMI SALUVEER

NOORTEKESKUS ❯ Orava noored tegutsevad Orava koolimajas asuvas noortekeskuses viiel päeval nädalas. Nii rääkis Orava valla kultuuri- ja noorsootöötaja Liina Loosaar. Viimastel aastatel on noortel tema sõnul olnud palju võimalusi oma teadmisi täiendada ja ka lähikonna noorte tegemistest osa saada.

„Erinevad projektivõimalused on avardanud noorte huvivõimalusi, andnud teadmisi, praktilisi kogemusi ja eelkõige uusi sõpru,” lausus Loosaar. „Eelmisest aastast on noortel suvel taas ka võimalus teha malevatööd.”

Noored, kes tahavad oma vaba aega sisustada kultuurivallas, saavad Loosaare sõnul osaleda rahvatantsurühmades või Orava segakooris. „Nii rahvatantsu- kui ka koorilaulu osas on Oraval kena aastakümnetepikkune traditsioon,” rääkis ta.

Tänavu jaanipäevaks valmis Loosaare sõnul Orava järve kaldal ka uus laululava, samuti on vallas olemas heas korras kultuurimaja. „Nii et kui läheb peoks, siis on alati kõik oodatud nii lähemalt kui ka kaugemalt,” lisas Loosaar.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD