Menu

.      

SDE ja Keskerakond sõlmisid Võrus koalitsioonileppe

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Koalitsioonileppe allkirjastamine: vasakult Sixten Sild (SDE), Anti Allas (SDE), Anneli Ott (KE), Ülo Tulik (KE)

Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE) ja Keskerakond sõlmisid teisipäeval Võru linnas koalitsioonileppe.

"Võru nagu iga teisegi linna tulevikuks on noored, seepärast kaasame kõik elanikkonna grupid ühiselt panustama, et Võru oleks Eesti kõige laste- ja noortesõbralikum linn. Väärtustame kogukondlikku koostööd ning kõigi konstruktiivsete initsiatiivide ja vabade ressursside rakendamist. Linnavolikogus esindatud erakondade aktiivses koostöös kasutame maksimaalselt ära riiklikud toetusvõimalused Võru linna arendamiseks," öeldakse koalitsioonileppes.

FOTO: Võru Linnavalitsus

See tugineb osapoolte valimisprogrammidele, mis koostati 2017. aasta kohalike omavalitsuste volikogude valimisteks Võru linnas. Koostöö eesmärk on leida Võrule parimad lahendused kõigis valdkondades, tehes seda läbi avatud, säästliku ja ausa juhtimise, teatas Võru linnavalitsuse pressiesindaja.

Võru linnavolikogus on 21 kohta, koalitsioonileppele kirjutas alla 11 volikogu liiget Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast ja kolm Keskerakonnast. Opositsiooni jäävad Reformierakond kolme volikogu liikmega, Isamaa ja Res Publica Liit samuti kolme ning Eesti Konservatiivne Rahvaerakond, mille on Võru volikogus üks koht.

Linnavolikogu uue koosseisu esimene istung toimub neljapäeval, 26. oktoobril kell 15. Istungi päevakorras on linnavolikogu esimehe ja aseesimehe valimine ning linnavalitsuse lahkumispalve.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD