Menu

.      

Võru linnas toimub suvel taas Eesti suurim Lastefestival

  • Kirjutas Marianne Mett, avalike suhete spetsialist

FOTO: Aigar Nagel

2018. aasta Võru Lastefestival toimub 28.–29. juulil. Muudame linna taas suureks ja lõbusaks kogupere mängumaaks.

Võrreldes eelmise aastaga on loomulikult kavas mitmed uuendused. Üks on kindel: festivalil on tegevust igas vanuses lastele ja lapsemeelsetele inimestele, kirjutab Võru Linna Leht.

Kindlasti jäävad alles laste lemmikud: fantaasiahoov (mustkunst, tsirkus, teadusteater), multifilmid, robootika, virtuaalreaalsus, arvutimängud, seikluspark ja atraktsioonide park, teatrietendused, sportlikud tegevused Tamula rannas, muinasaeg, võrukeelne õpihoov, muinasjututehas, õhtune koguperekontsert, tehnikapark, miniloomaaed, laat ja melu tänavatel. Sel aastal ühinevad seiklus- ja atraktsioonide park ühiseks teemapargiks ning muinasjutte ja teatrit saab vaadata ja kuulata teatrihoovis, miniloomaia loomadele lisaks soovime tutvustada lastele lemmikloomi, tuua tänavale tänavamuusikuid ning sisustame tegevustega Võru linna uue skatepargi, seame üles noortelava ning plaan on kutsuda ka lapsi laadale kauplema enda meisterdatud käsitööga.

Kutsume kõiki festivalil osalema ja kaasa lööma uute ideede ja teostustega! Tulge koos klassiga, kooliga, lasteaiaga või sõprade grupiga – viige läbi põnev töötuba lastefestivali alal, tulge esinema vabalavale ning saatke meile veel põnevaid ideid ja/või mõtteid, keda või mida soovite lastefestivalil kohata!

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD