Võrumaa saab piirkondade konkurentsivõime tugevdamise investeeringute toetust ligikaudu 2,8 miljonit eurot

Esmaspäeval, 5 veebruaril andis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) pressiteate kaudu teada, et kuus Eesti maakonda saavad 19,5 miljonit eurot investeeringuteks.

EAS otsustas toetada 29 piirkondade konkurentsivõime tugevdamise (PKT) projekti Hiiu, Lääne-Viru, Pärnu, Rapla, Saare ja Võru maakonnas kokku 19,5 miljoni euroga, mis prognooside kohaselt looks aastaks 2023 ligi 650 uut töökohta.
 „Toetame investeeringutega projekte, mis eelkõige aitavad piirkondades luua uusi töökohti ja suurendavad ettevõtlusaktiivsust. Samuti aitavad investeeringud parandada teenuste kättesaadavust ja elukeskkonda väljaspool Tallinna ja Tartu linnapiirkondi,” ütles riigihalduse minister Jaak Aab. „Soovin, et erinevad maakonnad oleksid atraktiivsed nii kohalikele inimestele kui ka ettevõtjatele. Piirkondade konkurentsivõime tugevdamise toetused aitavad kindlasti seda eesmärki saavutada.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD