Põlva saab uue tervisekeskuse juba tänavu, Antsla järgmisel aastal ja Võru paari aasta pärast

Selline hakkab välja nägema aasta lõpus valmiv Põlva tervisekeskus.  Allikas: KOIT JOSTOV

TERVISEKESKUSED > Põlva haigla ette ehitatava kahekorruselise tervisekeskuse esimese korruse seinad on juba püsti. Eile hommikul viskasid ehitajad (peatöövõtja Embach Ehitus) esimese ja teise korruse vahelaelt alla sinna öösel sadanud lund.

Põlva haigla tegevjuhi Koit Jostovi sõnul on peatöövõtja koos alltöövõtjatega väga tubli ja kuigi tervisekeskuse ametlikuks valmimisajaks on 1. detsember 2018, siis loodavad ehitajad töödega valmis saada varem.

Põlva tervisekeskus läheb maksma ligemale 2,5 miljonit eurot. Kolmveerand sellest rahast tuleb Euroopa regionaalarengu fondist. Põlva haigla omaosalus on 25 protsenti.

Selline nägi eile välja Põlva tervisekeskuse ehitus. Fotod: VÕRUMAA TEATAJA

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Seda tervisekeskuse jama on Antslas aetud juba oma 7-8 aastat.No ei ole,ega tule.Igal aastal väheneb Antsla-Urvaste elanike arv 30-40 inimest...et siis kellele ehitame.Muuseas,kui see nn.tervisekus peaks valmima järgmisel aastal,siis oleksid kaevetööd juba ammu alustatud .Praegu tundub küll,et hakatakse tervisekeskuse asemel palksauna ehitama![#] võiks endale mingidki ehitusalased teadmised hankida!Ja muuseas see jama,mida [#] neljapäeva hommikuti raadios ajab.....seda ei maksa tõepähe võtta!
  0
Võrus keerasid sotsid Võru Haigla algatuse kaasaegse tervisekeskuse rajamiseks mitu aastat tagasi lihtsalt pekki. Vana polikliinik ehitati nõukaajal tolleaegsete nõuete järgi.
  0
Miks Võru vana polikliinik enam ei sobi?
  0
Miks Võru ainukesena nii hilja peale on jäänud, kaasaegne uus tervisekeskus oleks ju väga oluline, eriti tõmbekeskuses?
  -11
Eelpool nim. piirkonnad on juba peaaegu inimtüjad milleks enam taplised suuremahulised investeeringud?
  0

Quoting Gabriel:

Võru saab lihtsalt üle!


võrru pole seda tegelikult vaja ...aga kuna on seda lolli eu raha ja mingil ajal rahaministeerium arvas , et sellistesse kohtadesse tuleb seda lolli raha uputada siis on teema üleval. ega seegi eriti tark lugu ole, et põlvasse seda soperdatakse. antsla ja räpina ehk teistes oludes.
  0
Võru saab lihtsalt üle!

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD