Võru kalakaupmehed pakuvad väärt leivakõrvast

Võru kõige rikkalikum kalapood asub Soo peal. Kauplus toob kala sisse põhiliselt Peipsist ja veel ka Tallinna külmlaost. FOTO: Aigar Nagel 

KALAPOED > Oli aeg, kui Võrus müüdi oma järvede kala sadade kilode kaupa. Oli ostjaid ja jätkus kala. Ka vähki oli tol ajal järves nii palju, et isegi näiteks Saksamaale sai viia ja müüa.

Nüüd on ajad muutunud. Võrus on ühe kalapoe asemel kolm ja ainult ühes neist müüakse Võrumaa vetest püütud haugi, kokre, karpkala. See pood asub Kreutzwaldi uulitsas majas number 38. Vana kalapood, mis alati asunud Tartu tänaval, pidi asukohta muutma, sest too maja läks müüki ja nii ta siis Kreutzwaldi tänavale kolis.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Soo peal asuv kalapood väärib tunnustust, lai valik värsket kala, imemaitsev soola heeringas. Edu omanikele.
  0
See Kreutzwaldi 38 kalapood on seest nii pime urgas, et seal küll ei näe kas kalal lõpused korralikud see tähendab värske kala või parim enne möödas, räimel ka silmad punased seda ei näe. Investeerige korralikku valgusesse ka letid võiks olla ikka valgustatud.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD