Võru keskväljaku ehitustööde käigus ei tule lageraiet

Võru uue keskväljaku ettevalmistustöödega alustatakse uuel nädalal. Raadamistööde käigus eemaldatakse enamik kõrghaljastusest. Foto: AIGAR NAGEL

LINNAPILT > Uuel nädalal alustatakse Võru keskväljaku ettevalmistustöödega. Keskväljaku ehitusala hõlmab Võru linnas paiknevat praegust Seminari parki, mis asub Võru vanalinna muinsuskaitsealal ning on Võru linna ajalooliseks südameks koos Katariina kiriku ja linna vanima hoone, praeguse Võru gümnaasiumiga.

Rajatava linnaväljaku suuruseks saab koos tänavaruumiga 18 575 m2.  Ehituse kogumaksumus on 3,1 miljonit eurot. Töid tehakse projekti „Võru linna keskväljaku rajamine" raames, mida kaasrahastab 85 protsendi ulatuses Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fond.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Jah asjaolud muutusid ja tõenäoliselt tehakse veel valikraiet.
  +1
Mis ta's ei tuln'd, kui ta tuli! Ega need paar männipussu ka igavesed ole. Grupis/koosluses kasvanud puul pole erilist vastupanu võimet loodusjõududele. On ainult aja küsimus, millal sobivate ilmastikuolude tõttu upakile kukuvad. Arboristi aju peaks selle justkui lahti rehkendama.
Ühtegi projekti ei maksa ega saa puhta kullana võtta. Paberikoi pole loodusteadlane. Ega ta viitsi ega taha küsida ka. Sama jutt käib plaksutaja kohta, keda "pimestav ilu" mõtte- ning sõnavõimetuks muutis. Mis sellest, et "tark" konsiilium otsustamisel häbemata kompetentne, usaldusväärne ja endaga rahul oli. Omal peab ka ikke natike möistust peas olema - tekki sikutatakse tavaliselt enda poole.
  -1
Tule mets appi! Linnas ei ole metsa koht, kui tahad metsa siis mine metsa! KÕIK PUUD LINNAST MAHA!
  +1

Quoting ei tule lageraiet????:

aga tuli, valetasite jultunult ja küüniliselt


Vaatasin isegi seda. Lugesin ka seda lugu ja sõitsin eile mööda ja nägin ainult kändusid. Paar seemnepuud oli ka jäetud. Maha lõigati ca 90% puudest.
  +2
feldmarssal näeb end juba ehk vaimusilmas seal paraadil presidenti kätlemas? või vähemalt traktorit käivitamas?
  +7
aga tuli, valetasite jultunult ja küüniliselt
  -1
mis te vingute, juba praegu on parem kui enne, minu pärast jäägu kas või need kännud alles , aga igal juhu on meeldivam kui need hooldamata , omasoodu kasvanud jändrikud ja midagi teha pole, see mälestusmärk ikka MITTE KUIDAGI ei sobi, ei haaku siia keskkonda enam, juba aastaid. See püstitamishetk oli täis emotsioone , aga mitte ettenägemist, mida paratamatult elu teeb.....kole teda teisaldada küll , aga mõelge nüüd loogiliselt ka .
  0
Kuidas siis nii, minul saed juba teravad ja tellimus antud????
  +7
mõni üksik salguke jääb klubist tuikujatele ksemiseks, ülejäänud sakiline ja ratastega lollus viib ikka sõna "lollus" täiesti uuele tasemele. mingem ja blokeerigem see raie!
  -1
Puud jätke juurikatega samasse kohta

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD