Vastseliina päästekomando avamispidu saatis päästjatele sobiv ilm

Vastseliina päästekomando on esimene päästekomandode tüüphoone, mille järgi plaanitakse tulevikus rajada ligi kümme hoonet üle Eesti. FOTOD: Aigar Nagel

UUS HOONE > Eile keskpäeval toimus Vastseliina päästekomando uue, 1,1 miljonit eurot maksva hoone pidulik avamine. Tegemist on esimese Eestis valminud päästekomando tüüpprojekti järgi ehitatud hoonega. Veel eelmisel kuul töötasid Vastseliina päästjad väga kitsastes oludes. Maja, mis oli ehitatud 1953. aastal, köeti ahjudega, millel põrandapinda kokku 108 ruutmeetrit. Uue komandohoone netopind on seitse korda suurem ja ulatub 758 ruutmeetrini.

Pidulik avamine

PILDIGALERII Siseminister Andres Anvelti sõnul avatakse lähima aasta jooksul järgmised tüüpprojekti järgi päästekomandod Ida-Virumaal. Anvelt sõnas, et viimastel aastatel on päästevaldkond saanud palju investeeringuid. „On tulnud uusi hooneid, uusi autosid, aga kõige tähtsam on inimene, kes selle tehnikaga töötab ja siit majast välja sõidab,” lisas Anvelt.

Eile, 6. aprillil avati pidulikult Vastseliina päästekomando uus hoone. Linti lõikavad lahti (vasakult) siseminister Andres Anvelt, Vastseliina komando pealik Aivar Lai, RKASi arendusdirektor Timo Aarmaa ja Semuehituse ehitusdirektor Ahto Vink. Fotod: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD