Võru linnas pargitakse ummamuudu

Kagukeskuse parklas ei valitse kustunud joontest hoolimata teisipäeva pärastlõunal korralagedus. Kagukeskuse haldusjuhi Raigo Pildi sõnul ei plaani nad parkimisjooni uuendada, sest varsti muutub ehituse tõttu parkla asukoht. Foto: AIGAR NAGEL

LIIKLUS > Võru linnas leidub endiselt parkimisplatse, kus parkimine on arusaadav vaid osadele sõidukijuhtidele ja pargitakse sinna, kus peatutakse, et edasi tormata järgmiste tegevuste juurde. Enamasti on parkimine eeskujulik, arvestatakse kaasliiklejatega ja mõnikord jäetakse ruumi kõrval parkiva sõiduki juhile autost väljumiseks, teinekord aga ei sedagi. Parkimiskohtade puudust ei paista Võru linnas olevat ja rohkem käib võistlemine paremate parkimiskohtade nimel. Mida lähemale uksele, seda parem parkija oled. Või kas ikka on nii?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
See ongi üts ummamuudu liin.
  +1
Aga joonistage siis parkimiskohad maha, pildil olevas parklas pole neid enam ammu!
  +1
Võru politsei ei tee valesti parkijatest väljagi. Pilk keeratakse täiesti kõrvale. Kui üks parkis ennast kesklinnas Jüri tänaval risti, sulgedes täielikult ühe sõiduraja, siis politsei seisis vana elektrikaupluse taga platsil, cs 100 meetrit eemal ja ei teinud teist nägugi. Sõitsin juurde ja küsisin, et kas nad tõesti ei näe millest ummik tekib, lubati minna asja lahendama, käivitati auto ja sõideti vilja tänava poole minema.... Võru ment teeb teeb kõik selleks, et enda palk kergelt kätte saada, kas keegi ka seadusi täidab, neid ei huvita. Vähemalt liikluses mitte. Seal huvitab ainult kiiruse mõõtmine.
  +5
Tegemist on riistapikenduse omandanud kodanikega kellel teistest kõigist savi... Mina ja maailm :D ja mõni lihtsalt arvestab kombaini heedri laiusega , mis teha... :o
  +8
Pole midagi teha kui parkla omanikel on värvid ja pintslid otsas!

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD