Kuidas leinatalitust korraldada ehk A-st Z-ni

OÜ Gramet müüb Võrus, Valgas ja Tartus väga laias valikus hauakive, mille hinnad algavad 300 eurost. Kõige kallim hauakivi on müüdud 3000 euroga. Fotod: AIGAR NAGEL

KOMBETALITUS > Lahkunu ärasaatmine ja asjaajamine võib olla omaste jaoks mitte ainult keeruline ja kurnav, vaid kurb ja ebameeldiv ettevõtmine. Selleks, et sellisteks ootamatusteks elus valmis olla, uurisime, kuidas ja mismoodi tuleks alustada lahkunu ärasaatmisega. Millest siis alustada?

Võru linnas pakuvad leinatalituse teenuseid kaks suuremat matusebürood: OÜ Võru Matusetalitus büroo ja OÜ Võru Tavand. Üldiselt on nii, et kõikidele ettetulevatele küsimustele leiab tänapäeval vastuse matusebüroodest. OÜ Võru Matusetalitus juhatuse liikme Ott Reimetsa sõnul pakuvad nad kõiki matuseteenuseid nii haua- kui ka tuhastamismatuste jaoks. Hauamatuse puhul surnutranspordist kuni haua kinniajamiseni. Tuhastamismatuse puhul samuti surnutranspordist kuni urni muldasängitamiseni.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD