Menu

.      

Kagukeskus tähistas kümnendat sünnipäeva moe-show ja tantsuliste etteastetega

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTO: Aigar Nagel

KAUBANDUS > Kagu-Eesti suurim ostukeskus Võrus tähistas oma kümnendat sünnipäeva laupäeval, 14. aprillil huvitavate tegevuste ja meeloluka päevaga.

PILDIGALERII Sünnipäeva jooksul said külastajad tasuta proovida 3D-prillidega virtuaalelamust, lastele oli avatud mängutuba ja Võrumaa kutsehariduskeskuse robootikanurk. Kagukeskus avas oma uksed 2008. aasta aprillis, ruutmeetreid on kokku 7600. Keskuses tegutseb hetkeseisuga 39 firmat.

Kagukeskuse sünnipäevapeo meeleolu hoidis üleval laulja Jüri Homenja. Peo lõpetasid säravate etteastetega Janika võimlemisklubi tantsulapsed ja soolokavadega Berta Parv (tagumises reas, jalg üles sirutatud). Foto: HELERI LAKUR

Sünnipäevapeol said kõik külastajad soetada kauplustest erineva soodustusega kaupu. Moe-show käigus, kus keskuse kaupluste kevadkollektsiooni esitlesid võrratud Võrumaa naised, olid suurima kollektsiooni välja pandnud naisterõivaste pood Meribell ning rõivapood Denim Dream. „Oleme väga rahul selle aasta moe-show’ga. Suured tänud säravatele mannekeenidele ja show loojale Elise Abelile,” jagavad oma meeleolu Meribelli poe juhatajad Tiia Jõgi ja Anne Sikk. „Oleme ka varasematel Kagukeskuse üritustel osalenud hooajakaupade moedemonstratsioonidega, et reklaamida Meribellis müügil olevat kaupa ja tutvustada uusi moetrende. Kagukeskuse üritustel püüame alati oma panuse anda allahindluste ja heade pakkumistega, et klientidele rõõmu ja häid ostuelamusi pakkuda,” lisavad naised.

„Ettepaneku Kagukeskuse sünnipäevale esinema tulla tegi mulle haldusjuhataja Raigo Pilt,” rääkis Võru spordikeskuse ja laste tantsutreener Eliise Abel. „Enamjaolt võtan vastu kõik esinemispakkumised ning sel korral lisandus peale laste esinemise pisike moe-show. Mul on nii hea meel, et sain oma pisikesse tiimi nii armsad ja toredad modellid,” räägib ta rõõmsalt. „Minu võimlejatest esinesid kõige suuremad tüdrukud ehk 5. klassi tüdrukud ning Berta. Berta puhul on tõesti tegemist väga armsa ja andeka noore tüdrukuga, kelle iga esinemine on lihtsalt imeline. Ka sel korral suutis Berta Kagukeskuses vaatajad ohkama ja imestama panna,” lisab Abel.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD