Võrumaa pikamaajooksude sarja hooaja avas 22. Vaskna järve jooks

Ümber Vaskna järve jooksu rada oli heas korras ning kulges mööda asfalti või metsateed. Tänu sellele oli rada läbitav ka lapsevankri või lemmikloomaga. Huvilisi jätkus ja mitmed spordisõbrad ületasid finišijoone koos koeraga või lapsevankrit lükates. Vasakult Andra Pedassaar, Liina Tšegurov ja Egle Poll rõõmsalt finišeerumas. Fotod: AIGAR NAGEL

Reedel alustas kaheksandat hooaega Võrumaa pikamaajooksude sari. PILDIGALERII 

Hooaeg võeti vastu küll tuulise, kuid sajuta ja üpris sooja ilmaga. Starti kogunes 718 osalejat, kellest põhidistantsi, 7,5 kilomeetrit jooksis 240 inimest, lühidistantsi, viis kilomeetrit läbis 105 MN12 klassi ja 42 MN14 klassi ning 44 vabaklassi jooksjat. Kõndijaid oli distantsidel 143 ja mudilaste jooksust võttis osa 144 väikest spordisõpra. Rada oli heas korras ja jõukohane kõigile. Võrreldes eelmise aastaga oli rada kuivem ning finišeeruda oli võimalik vaat et täiesti kuivade ja puhaste spordijalatsitega. Eneseületust pakkus taas distantsi üsna lõpus olev tõus, mille läbimine võistlejate viimased jõuvarud proovile pani.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD