Jürikuu 2018 on Võrumaa arengustrateegia 2035+ sünnikuu

Võrumaa arengustrateegia avakoosolekule 18. aprillil Kagu-Eesti innovatsioonikeskuse saali kogunes rõõmustavalt palju huvilisi. Huviga kuulati TÜ regionaalplaneerimise dotsenti Garri Raagmaad. Pildil esireas Tiit Toots ja Aare Hollo. Järgmises reas (vasakult) Kaido Mäesalu, Ülle Herr, Britt Vahter, Eveli Kuklane, Avo Kirsbaum, Margus Klaar. Veel paistavad Lauri Semevsky, Esta Frosch, Neinar Seli, Anita Hoole jne. Fotod: VÕRUMAA ARENDUSKESKUS

2035+ ❯ Lõppeval jürikuul algas Võrumaa arengustrateegia 2035+ koostamine, millega tuleb lõpule jõuda juba 15. jaanuariks 2019.

Samal ajaperioodil (kevadest sügiseni) peavad valmima ka uued omavalitsuste arengukavad. Tuleviku kujundamine on kokku surutud äärmiselt lühikesele ajale. Samas võimaldab maakonna ja kohalike omavalitsuste arengudokumentide üheaegne koostamine käsikäes ja koostöös jõuda tulemuseni, kus pole kaotajaid, on ainult võitjad.

Võrumaa arengustrateegia 2035+ koostamise eestvedaja, SA Võrumaa Arenduskeskus arendusnõunik Aivar Nigol oli rõõmus, et strateegia avaüritus tõi kokku saalitäie huvilisi ja kaasamõtlejaid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +2
Olin seal kohal. Enam sellisele üritusele ei lähe. Reaalsustaju tuleb hoida ja seda teises seltskonnas.
  +2
naera puruks ... vahelduva eduga teevad neid suuri plaane juba aastast 1992. toonastest tegijatest on osad juba manalamehed. ja ikka ei väsi see seltskond sellest sooja õhu puhumisest ära ...

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD