Kanepi valla uuel vapil kujutatakse kanepilehte

Ulvi (50) ja Luule (73): Ma ei ütle hääd ega halba (Luule). Olen kuulnud väga vastakaid arvamusi. Minu arvates oleks võinud midagi muud olla, aga otseselt ei häiri. Samas jälle oli imelik lugeda, kuidas välismaal seda kajastati. Iga asjaga võib olla nii, et kellelegi ikka ei meeldi. Me ise elame Põlvas, aga kodu on siinkandis ja oleme siinse eluga ikka kursis (Ulvi). FOTOD: Aigar Nagel

SÜMBOOLIKA ❯ Kanepi uue ühendvalla sümboolikakonkursi hääletuse tulemusel valiti valla uueks vapiks valge ja rohelisega kujutatud kanepileht.

Võrumaa Teataja uuris kohalike elanike käest, mida arvavad nemad uuest vapist ja selle sümboolikast. 20 küsitletu seast langesid inimeste arvamused kahte leeri. Oli neid, kellele meeldis ja neid, kes ei soovinud seda isegi mitte kommenteerida.

Konkursi eesmärgiks oli leida Kanepi valla, Kõlleste valla ja Valgjärve valla ühinemise teel moodustunud Kanepi vallale uus ametlik vapp, lipp ja logosümboolika. Rahvahääletuse tulemusel võitis suure ülekaaluga kavand, mis kujutab kanepilehte.

Gaidar Kanepist (22): Uus vapp on päris äge. FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -1
Vapitaim viib vangi !
  0
Kurat ja ma ei kuidagi pildil. Ootasin ja ootasin pargi toolil :(
  0
On inimesed mõtlemisvõime kaotanud?
  +2
peaks vapitaime jaoks aias koha leidma

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD