Krabi pood elab veel

Külakõrtsi omanikul Lenno Kanguril (pildil) valmis kuu aja eest Krabi-nimeline käsitööõlu. Foto: HELERI LAKUR

Kolm esimest aastat Krabi poe ja kõrtsi omanikuna

MAAELU > Kolmapäeval Krabi poodi sisse astudes valitseb nii poe ees kui ka sees tühjus. Poest leian aga kohe poe omaniku, üldse mitte nii tagashoidliku, vaid julge ja rõõmsameelse müüja rollis. Või kui soovite: mind võttis vastu Krabi poe ja kõrtsi omanik isiklikult. Ta on Krabi küla uusasukas, motomees, õlletootmise väikeekspert, tegutseja ja teisitimõtleja – palju tiitleid ühele mehele, kellel nimeks Lenno Kangur.

Tegi kannapöörde ja pühkis pealinnatolmu jalgelt 

Veel rohkem kui viis aastat tagasi poleks Krabi poe praegune omanik Lenno Kangur osanud arvata, et ta sellesse kanti satub, aga võta näpust. Üks asi viis teiseni ja nii see Krabi uueks kodukohaks saigi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
ja kui seltsimeestest on möni saanud usssilt elektri säraka nimelt mongoolia legendaarne stepi usss ,töenäoliselt on lähedal kilide baas.päikest
  0
sa seltsimees vaada parem ,et inimkaupitsejatega pölla ääres kokku ei pörka ,suure neegriga lausa n,ghata armeekruppiga on kokku siin lähedal kokku pörgatud oma perset heinal maha ära pane vöid tundmatud ussid bakterid saada ja teile möningased kaptenid soovitan kdumaale söita seda pisnest siin enam ei sallita mölemapoolset orjakaubandust meil on peeglid ja omad on vihased nii,et päikest :lol:

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD