Võru Koreli ojas vaatab vastu inetu vaatepilt

Võrumaa Teataja lugeja saatis paar päeva tagasi meile pildi Koreli oja jalakäijate silla juures avanenud vaatepildist. Lugeja sõnul tundis ta muret, miks selline sete Koreli ojas ulbib. Foto: ERAKOGU

PROBLEEM ❯ Võrumaa Teatajale laekus murelik lugejakiri teatega, et Võrus on Koreli oja vesi muutunud väga mustaks ja üle oja viiva jalakäijate silla juures avaneb ojast inetu vaatepilt. Lugeja väitel nägi ojapealne vesi välja nagu solgivesi. Uurisime selle kohta ka ASilt Võru Vesi olukorra selgitamiseks, kas võib tegu olla reoveejääkidega või on tegu hoopis ilmastikust tingitud vee-elu vohamisega.

AS Võru Vesi tutvus kohapeal Petseri tänava lähistel Koreli ojas asuva mudasette kohaga ning ettevõtte sõnul on selles piirkonnas reoveetorustikud kontrollitud ja reostust, mis on tingitud kanalisatsioonitorustiku rikkest, ei esine. Ettevõtte juhi Juri Gotmansi sõnul ei ole tegemist just ebatavalise olukorraga. „Mudasete võib olla kogunenud ojasängi ajapikku.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +1
viige see ussss ravile. debiil
  0
kuidas on siis inimese pokkeri ,laskmise käed jagunenud :lol:
  0
teatavate ametnike möistus arusaam..viskad tegemiseks 100000 tonni need hea kui suppi pakuvad :lol:
  0
ega me ei jätta nii öelda haritud :lol: :lol: kui öieti ei tee siis on varsti must auk huvitav mis koperatiivides toimub :lol:
  0
vaadage oma ühingud üle ,läbipesemisi peaks olema nii ,et tappab rahvusvaheliselt inimesigi ühingutest välismaale mängitud :lol: nii öelda ülevisatud 8) noh isehakkanud koorekiht pöhi alt vöi suvi ilus veel :lol:
  0
vöru linna pooltes äriühingutes visatakse inimesi üle nii ,et sitta lendab,raha on pestud läbi nii ,et halb hakkab pooled inimesed pole oma näinud kuna on sitta momendil täis olnud ehh mendid ühingupidajad -palgasödurid sitta kogu eesti eest agendid vöiks söna vötta :lol: vöimlema pole möttet tulla vöite leida käiguga inimboi :lol:
  0
vott vott vörumaa äri huijarid näevad seest samasugused välja,ega küsimusele miks ma pean maksma on vastus ,et see jama läheb tuttavatele kümme korda kallimaks :lol: on tekkinud igasugu bandesid leia ülesse inimboi ja lükkad öige käigu sisse ja siis tuleb paratamatus :lol: seniks päikest
  0
ei ole sots ega kesik, aga kui vesi ei voola, siis loomulikult selline sete seisab veepeal, ei pea nanofüüsik olema
  +3
Sotside koorekiht
  +2
Ehk siis lugeja kes kirjutas on suht rumal inimene ? krr

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD