Themis Õigusbüroo jurist Tanel Riivits: „Võlgniku elu ei pea mugav olema.”

Isikud, kes on üritanud vältida oma maksuvõlgasid pikemat aega, peavad enne tavaellu naasmist siiski oma eelmisest eluetapist tasumata võlad likvideerima, et saada näiteks pangalaenu või tööle. Themis Õigusbüroo juristi Tanel Riivitsa sõnul leiab kolmandik juhtumitest lahenduse mõistliku aja jooksul. Foto: AIGAR NAGEL

ÕIGUSABI > Uurisime Themis Õigusbüroo juristilt Tanel Riivitsalt, kuidas ja miks peab tänapäeval võlgnikega avalikus ruumis suhtlema.

Siinkohal peame silmas vajalikkust suhelda võlgnikega avalike ja kogukondlike Facebooki gruppide kaudu. Kuivõrd võlakoormaga seotud isik peab olema avalikkuse eest kaitstud ja kas peab olema kaitstud? Meid huvitab Themis Õigusbüroo senine praktika ja kokkupuude võlgnikega, sest büroo tööd on kiidetud, kuid samal ajal on suudetud võlgnike elu piisavalt keeruliseks teha.

Kuidas leiab tavakodanik õigusbüroost abi?

Themis Õigusbüroos töötavad kogenud ja edumeelsed juristid. Büroo igapäevane töö on aidata büroo poole pöördunud isikuid, kellel on mitmesugused õigusprobleemid. Jagatakse tasuta nõustamist, et anda pöördujale ülevaade, kas ja milline võimalik lahendus tema probleemi osas eksisteerib. „Kuuleme tihti, et enne pöördumist oli inimene oma mure lahendamiseks igasuguse lootuse kaotanud, kuid olukorda analüüsides jõuame teistsuguse arusaamiseni. See annab pöördunule lootust ja optimismi edasiseks,” alustab Riivits.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Tekib küsimus,kas üks õige õigusbüroo otsib ikka oma võlgnikke lasteportaalides ehk Fb s?!võtab teise inimese kontolt fotod jne.nii võib tegutseda ainult valelikkus,kuhu jääb nüüd isikukaitse?homme riputate pornoportaali,et olen prostituut?! Kuidas küll EV eetika puudub ja miks ülikoolis juristidele seda ei õpetata?!Ja kas tõeliselt ka seda kaudu leiate kedagi ja vangistate või panete võlla?!Huvitavalt tegutsevad Õigusemõistjad seal Eestis?!
  0
Tegemist on petturite esindajana kohtus ütlesin selge sõnaga,et ma räei allu pettusele ,kohtust välja tulles läksin tema auto juurde mille järgselt lukustas uksed ja vahtis lolli näoga otsa arvestagu sellega, et igal pool ei saa uksi lukku panna
  0
Kas eesti saab kes iganes juristina esineda? Saan aru et Tartu Ulikoolist hariduse saanud öigusteaduse magistrid on öiged juristid, aga Eestis "juriste" tuleb mitmest koolist, mille kvaliteetist pole midagi kinnitust. Uskumatu.
  +3
Inno, Sina ummistad siin tõde, vä ?
:-x
  +2

Quoting Tom:

kle usssss, sa oled ikka täiega vesipea, ei taha sinu vanemate kohta paha öelda aga ilmselt nemad olid ka daunid, niiet sinust midagi muud polegi loota,, ära rohkem peale võta ja mine sohu sääski söötma, siis oleks sinust ka kasu, ajad suust ikka täiega soga välja


sa mine jaluta nursi -antsla vahel öösel ringi seal kannibale küllalt.
  +6
kle usssss, sa oled ikka täiega vesipea, ei taha sinu vanemate kohta paha öelda aga ilmselt nemad olid ka daunid, niiet sinust midagi muud polegi loota,, ära rohkem peale võta ja mine sohu sääski söötma, siis oleks sinust ka kasu, ajad suust ikka täiega soga välja
  -1
lisame kommentaari ,et lihtsalt midagi neil ei läinud aga on suur aga :lol: :lol: :lol:
  -3
mis sellest arvate inimesele visatakse sisuliselt pöllu ääres kohvrite viisi völgu ja samas lüüakse maa sisse 100-kolonniga ,riik on debiile täis ,kuradi narko bandedel tuleb produkt kinni maksta öhus on tunda tukki vingu ;-)
  +8
Kui olid 90mnendad siis vähemasti toodi rahagi kartuses omakohtuees tagasi. Nüüd kui vähe kurjemalt käratad võlgnikule siis lubatakse politseisse minna ja avaldus kirjutada. Nike et tõesta hiljem et Kodanik ise võlgu ning püüab kohustusest pääseda
  +2
Tubli Tanel- võlgnikele peabki kuuma andma. Kurat võtavad võlgu ja ongi kõik tagasimaksmine ei huvita kedagi%
  0
ja vörulinna huijaritest völgnikele tuletan meelde völg on vööra oma ja me lahendame selle lahedalt ja rahfineeritult inimesed on ärkand hauast ei ole kuhugi kadunud ja inimesest välja löigatud teemant selle leiate arvatavasti ameerika oksjonilt kus ootab järjekorda 40 köige suuremat teemantit. :lol: :lol:
  -4
teile keerutistele ütlen ainult seda ,et nüüd on asjalood sedasi,et ega kellegile midagi ei jäeta vöite oma keerutamised rahulikult maha matta sest teatav kolonn annab teile muidu konkreetselt ilma naljata nii ,et pole enam midagi ülesse tösta seniks päikest :lol:
  0
üks huvitav lugu vöru talu juures ,tüübile anti kohvri täiega nii öelda völgu ja mängiti oimetuna piiri taha ,vott kus sugulased isehakanud ja puha :lol:
  -2
ametniku härrased arvake ära palju on seda produkti -pöletatud maa taktika pooldajaid ja kui tuleb veel kondi väänamisi 100 poolitamisi :lol: :lol: :lol:
  +9
kuule kas sa pojake tead ka palju inimesi on völgnikuks pettuse teel droogidega tehtud ,see eesti värk on varsti sihuke ,et käes on pöletatud maa taktika see kuradi völa äri on vössa mänginud pooled eesti inimesed need teatavad ametniku jobskid vöiksid siit üldse jalust minna jääb maa valgem :lol:

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD