Võru raudteeülesõidu foor streigib?

FOTO: Aigar Nagel

Teisipäeval tabas Võru linnas liiklejaid ebameeldiv kogemus, kui ainuke raudteeülesõidukohas paigaldatud foor teatas rongi liikumisest ja keelas autojuhtidel teed ületamast.

Raudteefoori punane tuli töötas nii pikalt, et kohalolijate sõnul tekkis neil kahtlus, et rongi ei tule ja foor on lihtsalt rikkis. Toimetusele laekunud info kohaselt ei näinud keegi foori taga seisnutest rongi oma silmaga. Autoderong foori taga ulatus seevastu Maksimarketini.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -1
võibolla tullakse siis lõpuks mõistusele ja tehakse sinna ringtee.
  +2
Seda ta tegi.. Ja oi kui pikad olid ummikud
  +1
Seda teeb ta juba pikemat aega, helistasin ja andsin juba ammu teada, aga mulle öeldi, et see pole võimalik
  +7
Meenutades olnut, ilmselt aasta 95, samuti foor ei töötanud, eirasin auto ja läksin vaatama kus ja kas rong ikka tuleb, niipalju kui silm ulatus polnud rongist lõhnagi, ja siis kui otsustasin ületada raudtee kuna rongi polnud läheduseski, Kubija poolt lähenes politsei sõiduk koos ametnik Goosiga, kes vaatamata selgitustele tegi ikka trahvi ära, samas kogu selle protseduuri juures mis vältas vast minutit kakskümmend rongi ikka ei saabunud. Päevad hiljem selgus et foor oli rikkis, aga trahvi raha ikka tagasi ei saanud, sellest järeldus, olge ettevaatlikud, pollarid teevad ikka trahvid ära
  +22
Mis sajandil see ülesõit kaasaegselt tasaseks tehakse?
Tee tehti kunagi korda, aga ülesõit autodele ikka saast.
Linnast Nursi poole on ikka päris korralik rappumine.
Kõik ei sõida linnas traktoriga.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD