Pane tähele! Roosi ja Kreutzwaldi tänava ristil on liikluskorraldus muudetud

FOTO: Aigar Nagel

MUUDATUS ❯ Eile tehti Roosi ja Fr. R. Kreutzwaldi tänava ristmikul asfalteerimistöid, et valmistada ristmik ette tänaseks liikluskorralduse muudatuseks. Üleval olid juba ka uued liiklusmärgid, mis hakkavad kehtima täna niipea kui ristmik on liikluskorralduse muudatuseks valmis.

Eile päeval kella 14 paiku olid asfalteerimistööd Roosi tänaval staadioniga külgneva ala laiendusel peaaegu lõpusirgel. Liikluskorraldust muudetakse selliselt, et eesõigus ja peatee on Fr. R. Kreutzwaldi tänavalt Roosi tänavale parempööret sooritaval sõitjal ning Roosi tänavalt Fr. R. Kreutzwaldi tänavale vasakpöörde tegijal. Teed peab hakkama andma Tamula järve poolt mööda Roosi tänavat ristmikule lähenev sõitja.

Kuna seoses Võru linna keskväljaku ehitustöödega on Jüri tänav osaliselt suletud ja suur hulk liiklejaid kasutab ümbersõiduks Roosi ja Fr. R. Kreutzwaldi tänava ristmikku ning Roosi tänava staadioniga külgneva ala teekate oli üsna kehvas seisus, siis hõlbustab uus liikluskorraldus ning asfaltkate tõenäoliselt ümbersõitu. Kindlasti tasub jälgida uusi liiklusmärke ning nende kehtimist ja olla seoses muudatusega liikluses veelgi tähelepanelikum, et hõlbustada liikluskorralduse muutmisega harjumist ning vältida uues olukorras kergesti tekkivaid õnnetusi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD