Väikepõllumehele on kombaini valik oluline – talupidajad Võrumaalt asja kaemas

Hauka talu peremees Silver Dräbtsinski on end koos pereliikmetega sättinud ühele pildile, et demonstreerida 13 tonnist viljakoristuseks mõeldud kombaini kui oma uut pereliiget. Foto: HELERI LAKUR

PÕLLUTEHNIKA ❯ Neljapäeval oli Võrumaa talupidajatel võimalus tutvuda väikepõllumeestele sobiliku John Deere’i kombainiga, mille tänavu liisis omale Hauka talu peremees Silver Dräbtsinski Võrumaalt. Näidisviljakoristus viidi läbi Võrumaal Mähkli küla põllul, kus saagikoristusega alustamiseks oli viimane aeg.

„Näidiskoristuse ja kombaini demonstratsiooniks väga palju võimalusi pole, sest see on logistiliselt väga keerukas ettevõtmine,” sõnab OÜ Baltic Agro Machinery turundusjuht Ulvi Kullerkupp. „Me koolitame tänavu põllumehi kahel moel – keskuses ja põllu peal. Tehnika on nii palju arenenud, et see ei ole ühe päeva töö ja peab jääma lihasmällu, selgitab OÜ Baltic Agro Machinery kombainide ja hekseldite tootejuht Marek Peensalu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD