Võru Kesklinna koolis säilib ka renoveerimistööde järel vana maja hõngu

 Pildil vaade Võru Kesklinna kooli sisehoovist, kus hakkavad asuma nii avatud õppeklass kui ka jalgrattahoidla. Foto: AIGAR NAGEL

KOOLIELU > Võru Kesklinna kooli annab ehitaja üle kõigi plaanide kohaselt novembri lõpus. Siis algab kooli sisustamine. Kooli direktori Kaare Lille sõnul tuleb isegi koolimööbel uus. Hoolimata ulatuslikest ehitustöödest ja kapitaalsetest remonditöödest püütakse sealjuures säilitada osakest vana maja olemusest.

Ehitustööd edenevad

Käisime uurimas, kui kaugel ollakse koolimaja ehitustöödega ning uurisime, mis on praeguseks muutunud detsembri alguseks valmiva koolimaja ruumides. Üks on kindel – kõikidel korrustel käib usin ehitustöö. Koolimaja trepid, seinad ja põrandad on saanud uue ilme, isegi olemasolevad trepid läbivad lähiajal uuenduskuuri. Seinad on kõikjal kaetud pastelsete värvitoonidega. „Et säilitada neutraalsus ja rahulikkus,” kommenteerib direktor majas ringkäiku tehes. See-eest klassiruumides olevad põrandakatted tulevad värviküllased ja kaetakse kulumiskindla PVC-kattega. Samuti pöörab direktor tähelepanu täiskivist aknalaudadele, mis olevat kunagi ammu olnud samasugused: suured ja kivist.

Võru Kesklinna kooli direktor Kaare Lill seisab koolihoovis kivisillutisel, mida palistavad punasest kivist ehitatud kooli logod. Direktori sõnul saab iga klass nüüd oma logo, kuhu aktuste ajal koguneda. Foto: HELERI LAKUR

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -1
Hakatakse vist looma aristokraatide kantsi süüakse köigepealt ära teised siis oma.
  -1
see teatav värk teenib vöörriigi teenistusi kui oma riiki ehitajaid ei vajata pöllumajandust ei vajata ei tea kuidas hülged elavad :lol: ? Teenivad vorstilette vöi?
  -1
see vana höng löhnab kuidagi sektantliku pasa järgi näiteks inimeste elude valeks jutustamised ,piinamised , ,vara väljapressimised ja inmeste mahakantimised ja täiesti lolliks tembeldamised pluss veel raha pesu :lol: ja elagu hauast tulnud kiilakad ja muidugi tervitame käpikendustest sissetungijaid,elamuümberdegijaid eks ole seniks päikest :lol:
  -2
Pigem meenutab see CIA luure maja kui kooli. 8)

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD