Võru politseinikud tööruumidest: kaua oodatud kaunikesega oleme väga rahul!

Kolmeaastaseks saanud ühishoone pakub mugavaid töölahendusi kolme ametkonna teenistujatele. Foto: AIGAR NAGEL

KORRAKAITSE ❯ Augustis täitus Võrus politsei- ja piirivalveameti ning päästeameti ühishoonel kolmas sünnipäev. Majas resideerivad kordnikud andsid ülevaate, kui rahul nad moodsate tööruumidega on.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
ja kandseldage oma hullude jöuke issand jumal olemas on hiid droonid :lol: eheda söjaväe aparatuuriga kui peaksite jänni jääma massiga :lol: kas inimesed peaks kuulama vaimuhaigeid.
  0
muidu ei kirjutaks aga jagamisel vööraste poolt tegu eheda hittiga ja vörumaa on lolle debiilikuid täis seniks päikest :lol: :lol: surnu poolt
  0
see kaardi pakk tuleks vabariigi ametnikega ümbersegada kuna kasutatakse skeemi sugulasteks mängimine siis nagu öigus jagada teiste vara inimeste teovöimetuks tegemisega jane edasi :lol:
  0
pöhjus ise on süüdi ,et on lastetu :lol: lasteaed
  0
küsimus mis kuradi ametnikud on sisuliselt börsi mängurid üleviskajatest ametnikud kellele neid üldse vaja on tegime sinu eest inimene ei tea ise aastaid midagi :lol:
  0
te kallid vöimurid peaks uurima mönegi mendi ressurse vöi välismaal käimisi mitu aastat tagasi hittiti kaartide pärast siin kandis inimest tundub ,et oli suur pärandus öneks pea on inimesel korralikult pörutatud aga teatavate kasuks aga juba midagi lahutab :lol:
  +1
kohalike pättide autahvel ja nende viimaste tegevusalade nimekiri

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD