Ööelu Võrus: politseinikel ei ole kunagi igav

Pildil on patrullpolitseinik Karolin Raudsepp ja liikluspolitseinik Aigar Alliksoo, kelle sõnul moodustavad väljakutsed suurema osa tööajast. Lihtsalt patrullimiseks jääb üldjuhul vähe aega. Foto: AIGAR NAGEL

Võrumaa Teataja Võru ööelu jälgimas

ÖINE PATRULL ❯ Kuidas me teame, et Võrus on ööelu kirev ja ohtusid täis? Kas nii ainult räägitakse või on päriselt ka nii? Võrumaa Teataja käis koos politseinikega patrullimas ja uuris, kas kuuldused kireva ööelu kohta vastavad tõele või on tegemist lihtsalt sõnakõlksuga. Uurime muu hulgas, millisena näevad ööelu teist poolt öövahetuses töötavad politseinikud, kes iga päev nii joobes kui ka agressiivselt käituvate kodanikega hakkama peavad saama.

Kes satub kainenema, kes leiab end võõralt diivanilt

Õhtu algas rahulikult, öö samuti. Sõitsime esimesele väljakutsele kaasa, kell oli alles 20.15. Ei midagi erilist. Esialgu. Kagu politseijaoskonnale laekus teade, et Tallinna-Tartu maanteel võib olla roolis joobes isik, keda olevat nähtud Kambja poole liikumas. Sõitsime Võru poolt vastu, aga ei midagi. Juhti ei leitud. Aga kontrollima peab. Kuu algus on tavaliselt ka politseinike jaoks kiire aeg, sest inimestel on palgapäevad ja ööelu on elavam. Mis tähendab ka piirivalvele, kiirabitöötajatele ja politseinikele vilkamat jälgimist ja tegutsemist. Näiteks toodi mõned minutid pärast keskööd Kagu politseijaoskonna Võru majja üks tütarlaps, kes ilmselgelt oli alkoholijoobes ja väidetavalt kaklusega seotud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD