Kas kanala rajamise pärast võib Võru vallale kaela tulla kohtukutse?

Võru vallavanem Kalmer Puusepp ütles, et käesoleva info ja tõendite põhjal on praegune detailplaneering lõpetatud. Foto: AIGAR NAGEL

KUUM ❯ Võru vallavolikogu 9. oktoobri istung toimus Belgias. Vallavolikogu 21 liiget otsustasid sel korral sõita Brüsselisse istungit pidama, kuigi kõik volikogu liikmed ei saanud ega ka soovinud sellest osa võtta.

Vallavolikogu esimehe Aare Hollo sõnul oli seda plaani peetud juba pikemat aega. Kuna Võru vallas on praegu arutamisel tuliseid teemasid seoses kanalaga, otsustati volikogu istung Brüsselist veebisilla vahendusel üle kanda. Ühe päevakorrapunktina arutati kanala asukoha muutmise teemat ja detailplaneeringu õigustühisust, mistõttu võib Võru valda viimatiste sündmuste järel kohtukutse oodata.

Vallavanema sõnavõtt kanala teemal. Kas tuleb kohtukutse?

Volikogu ühe päevakorrapunktina tuli arutusele ka Väimelasse plaanitud kanala detailpaneering. Vallavanem Kalmer Puusepa sõnul on Pärna tee 7 ja 9 kruntide 2017. aasta 8. märtsil algatatud detailplaneering ja keskkonnamõjude strateegilise hindamise aruanne (edaspidi KSH) õigustühised.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +2
:lol: Kohtukutse vaevalt aga vallavanema vahetus on tõenäolisem.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD