Taara linnaku detailplaneeringu üle käib vaidlus, kuid laienemise vastu ei olda

Enne detsembrit ei tasu Võru linnavolikogult otsust Taara linnaku laienemise kohta oodata. Foto: AIGAR NAGEL

FOOKUSES ❯ Esmaspäeval toimus linnavõimu ja kohalike elanike vahel juba kolmas, ent tuline arutelu selle üle, kas anda kaitseväe Taara linnaku laienemisele nõusolek.

Taara linnaku laienemise osas ei terenda veel kokkuleppemärke

Kui eelmisel piirkonna inimeste kokkusaamisel olid kohalolnutest pooled nõus, et esitada kaitseministeeriumile kompromissettepanek ja pooled pooldasid seda, et kohe kaitseministeeriumi planeering tagasi lükata, siis praeguseks on jõutud seisu, kus planeeringu algatamise osas pole ükski asjaga seotud osapool milleski kindlalt kokku leppinud. Kaitseinvesteeringute osakonna juht Kusti Salm ütles Võrumaa Teatajale, et Võru linn on saatnud ministeeriumisse kirja. „Kirjas on nad öelnud, et need alused, millega soovitakse detailplaneeringut alustada, ei sobi linnale ning enne planeeringu alustamist sooviksid nad saada 900 000 euro eest investeeringuid. Selline on olnud linna kirja sisu meile,” selgitas Salm. „Me ei ole hetkel formaalselt ühtegi ettepanekut tagasi lükanud, sest me ei ole lihtsalt formaalselt ühtegi diskussiooni alustanud,” sõnas Salm.

Linnapea krundiomanike kaitseks välja astunud

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD