Mis asja?! Võru linnas käib salaveini tootmine?

Politsei ei tuvastanud kontrolli käigus kortermajas veini tootmises midagi ebaseaduslikku. Foto: AIGAR NAGEL

KUMU ❯ Septembrikuu lõpus laekus Võrumaa Teatajale anonüümne vihje kahtlase välimuse ja maitsega alkohoolse märjukese kohta, mida müüakse koduveini pähe otse koduukselt nii võõrastele kui ka juba tuttavatele nägudele. Toimetus uuris asja ja selgus, et koduses veinitootmises otseselt midagi kuritegelikku ei ole, sest seadus lubab veini enda tarbeks teha.

Kooli tänaval käib mitteametlik veinitegu

Toimetuse poole pöördunud murelik Võru linna kodanik selgitas, et tema meelest pole kõige hullem veini müümine, vaid see, millest seda tehakse. Anonüümseks jääda sooviv kodanik ütles toimetusele, et Kooli tänava ühes kortermajas käib veini villimine, aga kas seda päris veiniks saab nimetada, on iseasi. „Need, kes seda iga päev tarbivad, käivad sealt veini ostmas kogu aeg ja isegi võlgu, kui vaja,” seletab ta toimetusele. Lahja kraadiga märjukese hind pidi jääma pooleteise euro kanti pooleliitrise pudeli eest. Aga selle sisus on ta väga kahtlev. „Eks need, kes seda ostmas käivad, omale kallimat jooki lubada ei saa.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Tere. Pole sellel veinil viga midagi aga natuke lahjav6itu on. Teil pole muud teha kui toppida oma nina igale poole, ma tean sitax neid "salajoogi" kohti V6rus. Hommikul 8 ajal peaparanduseks k6lbab kull v6i kui raha t6esti pole hetkel ja sitt olla.
  0
Koostis salajane.
  +1
Kõik vanad moosid aetakse veiniks, täitsa hea rüübe, lööb pea kaineks.
  +2
lahja piiritus siirupiga on siis vein vai? :P :lol:
  +2
Tean kus keedetakse salamoosi!
  +1
Kas ka sina, Ilmar?....
  +10
Mis asi om salavein ?
  0
need ajavad veel nii sotside ja ekre viinaäri kraadi. kinni panna.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD