Suwem tegi „restardi”: ettevõttel uus juht

Võrumaa Teatajal õnnestus kohtuda OÜ Estobed esindaja Andrus Reederiga eelmise nädala sisustusmessil Tartus, kus ta tutvustas Suwemi kaubamärgi tooteid. Foto: HELERI LAKUR

ETTEVÕTLUS ❯ Kas Suwem on seljatanud rasked ajad ja taas jalgadele tõusnud? Igatahes Tartu ehitus- ja sisustusmessil oli Suwem oma väga atraktiivse majavoodiga väljas.

Keerulised ajad üle elanud ettevõttel on endiselt alles tema kaubamärk ja enamik välispartnereid, kuid Suwemi kaubamärgi taga ei ole enam ammugi samad inimesed, vaid visa hinge ja hea ärivaistuga Võrumaa ettevõtja Andrus Reeder, kes on endise mööblitootja nime kandvat kaubamärki (küll uue äriühingu nime all) pärast pankrotistumist kolme aastaga taas üles ehitanud ning ettevõtte südame vaikselt põksuma pannud. Etteruttavalt nii palju, et Võrumaa Teatajal ei õnnestunud kohe nõusolekut intervjuuks saada, sest ärimees ei olnud huvitatud avalikkuse tähelepanust, ent toimetus on tänulik, et selleks siiski võimaluse saime.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD