Menu

.      

Maksimarketi ringristmiku ehitustööd kulgevad plaanitust kiiremini

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTOD: Aigar Nagel

TEETÖÖD ❯ Sageli kipub ehituses tööde valmimine ning üleandmine venima. Tuleb tõdeda, et on ka erandeid. Seoses Jüri ja Luha tänava ringristmiku ehitustööde oodatust parema edenemisega avatakse ristmik liikluseks küll plaanitust mõned päevad hiljem, kuid siis kohe lõplikult, mitte ajutiselt, nagu esialgse plaani kohaselt kavas oli.

Kuna ehitustööd Jüri ja Luha tänava ringristmiku rajamisel on soodsate sügisilmade tõttu kulgenud soovitust kiiremini, siis ehitaja loobus esialgsest plaanist avada liiklus sõidukitele ajutiselt 5. novembrist killustikalusel ja ajutise liikluskorraldusega.

Selle asemel teeb töövõtja pingutusi, et liiklus juba 12. novembril püsivalt avada paigaldatud asfaltbetoonkattel ja püsiva liikluskorraldusega.

Ringristmiku ehitustööde käigus rajatakse nõuetele vastavad sademeveesüsteemid ja tänavavalgustus, vajalikud kandekonstruktsioonid ja asfaltbetoonkate ning ohutud ülekäigud jalakäijatele, paigaldatakse liikluskorraldusvahendid. Ringristmiku keskele rajatakse madalhaljastus.

Ehitustöid teevad OÜ Aigren ja OÜ Rattar. Tööde lepinguline maksumus on 282 465,60 eurot. Omanikujärelevalve teenust osutab AS Infragate Eesti.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD