FOTOD Probleemid ja rõõmud Võrumaal ehk piirkonnapolitseiniku argipäev

Piirkonnapolitseinik Elar Sarik (vasakult), Vana-Vastseliina sotsiaalmaja korrapidaja Külli ja sotsiaalmaja elanikud probleeme arutamas ja lahendusi välja selgitamas. FOTOD: Aigar Nagel

Elu Võrumaal on kirev ja seda kinnitab ka pilguheit piirkonnapolitseinik Elar Sariku argipäeva. Olukordi on seinast seina. Kui hommik algab laste rõõmsate nägudega, mis politseiauto sireenidega tutvumisest veelgi rohkem elevile lähevad, siis lõunasse mahub ka elu tumedamaid mustreid. Võrumaa Teataja toimetusel oli võimalus lähemalt uurida piirkonnapolitseiniku argipäeva.

Lasva lasteaia lapsed õppisid vägivalda ennetama

Lasva lasteaia lapsed said teadmisi vägivalla liikidest ning õppisid neid lahendama. FOTOD: Aigar Nagel

Elar Sariku eestvedamisel taas hoo sisse saanud projekti „Tunnen, Tean, Oskan” raames algas piirkonnapolitseiniku neljapäevahommik Lasva lasteaias. Lastele tutvustati vägivalla erinevaid vorme ja lasti neil lahti seletada mitmesuguseid olukordi. On väga oluline, et juba lasteaias teavitatakse vägivallast ja tehakse selgeks, et vägivald ei ole ainult löömine. Kinnitust sellele, et see projekt on vajalik, andis asjaolu, et lapsed olid väga hästi kursis küll füüsilise vägivallaga, kuid ei osanud ära tunda vaimset vägivalda.

Lasva lasteaia lapsed said teadmisi vägivalla liikidest ning õppisid neid lahendama. Lastel on käes plakatid, mis kirjeldavad erinevaid vägivalla vorme, mida üheskoos läbi arutati. FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD