FOTOD Oma sülearvutile kaitsekleebise loomisest sai põhitöö

Just marmormustriga sülearvutikleebisest sai Katvos kaks ja pool aastat tagasi alguse. Eile oli Kätlin Võsu taas Võrumaal, et kohtuda Võrumaa Teatajaga hubases Stedingu kohvikus. FOTOD: Aigar Nagel

Kätlin Võsu on särasilmne naine, kes ammutab inspiratsiooni kõigest: reisidest, ilmast, linnapildist, loodusest või isegi parasjagu seljas olevast outfitist. Disainipisiku sai Võsu sisse 2007. aastal, kui ta kolis Inglismaale ning tema tunniplaani lisati puhtjuhuslikult graafi line disain. Praegu elab Võsu Tallinnas, kuid maakodu, sugulased ja Võrumaa salapärane lumm toob teda sageli siia kanti akusid laadima.

Õpingud ja töö on alati seotud loominguga

„Olen algkoolist peale käinud kunstikallakuga eriklassis, kuid enda erialase karjääritee alguseks loen 2007. aastat, kui kolisin Inglismaale ja mulle lisati tunniplaani graafi line disain. Ma usun, et julgelt võib öelda, et just sealt sai suurem disainipisik hoo sisse. Seejärel läksid edasised valikud elus kergelt. Valisin ka ülikooli minnes erialaks just graafi lise disaini ning olen töötanud kujundajana reklaamibüroodes,” räägib Võsu oma jõudmisest disaini juurde.

Just marmormustriga sülearvutikleebisest sai Katvos kaks ja pool aastat tagasi alguse. Eile oli Kätlin Võsu taas Võrumaal, et kohtuda Võrumaa Teatajaga hubases Stedingu kohvikus. FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Foto on küll väga ilus ja ka naine pildil on väga ilus. Ma arvan, et need puud ei ole seal lambist. Suht kindel , et sellel on mingi kaitse õi luba olemas.
  +1
Ka minu jaoks tundub see puuriit põleva kamina kõrval mõistusevastane (fotosüüdistus)
  +9
Kus on päästeameti silmad, puuriit kohe kamina kõrval, siit kukub kena trahv.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD