Menu

.      

Tipphetk: Võrumaa spordiaasta lõpetamisel tunnustati oma parimaid

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru spordikooli treener Sirje Hütt on treeneriks paljudele tublidele Võrumaa noortele. Eile hoidis ta uhkusega käes oma tublide noorsportlaste Nele Jõgeva ja Grete Hollo auhindu, mis anti üle kui ühtedele parimatele noorsportlastele 2018. aastal. Sirje Hütt pälvis aga tänavu Eestimaa Spordiliidu Jõud poolt Võrumaa noortetreeneri tunnustuse. Foto: AIGAR NAGEL

Eile õhtul kogunesid Võru Kandlesse Võrumaa tublid ja veel tublimad spordisõbrad, et koos jooksvale aastale tagasi vaadata ja tänada neid, kes on jätnud käesoleval aastal oma jälje Võrumaa spordiajalukku. Võrumaa spordiliit avaldas tänu parimatele sportlastele, treeneritele, spordielu edendajatele ja toetajatele.

Läbi Võrumaa spordiliidu silmade

„Kui päris füüsilisest spordist rääkida, siis nii palju sportlasi pole ammu enam esitatud – meie sportlaste tulemusspordile esitatud nõudmised statuudis on üpriski kõrged ning selle järgi kvalifitseeruda on juba väljakutse. Tõmmates paralleeli Eesti spordiaasta tähtede galal parima meessportlase Magnus Kirdi poolt välja öeldud sõnadega: „Nominendiks saamine on uhke tunne". Kes ei tahaks paremini? Mina olen küll kindel, et kõik sportlased lähevad starti maksimumi tegema. Isegi kui alati kõik nii hästi välja ei tule, on alati põhjust edasi minna,” sõnas Õun veendunult.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD