Võrumaa Teataja loetavuse esikümnesse mahub ränka tööd ja lõbusaid seiku, pisut ka hirmuvärinaid

Aigar Nagel

Järjekordne aasta on lõppenud ja jätnud maha hulgaliselt häid artikleid, fotoklõpse ning videomeenutusi, mida oleme toonud teieni, head lugejad.

Rullime lahti kokkuvõtte „kõige-kõigematest” ehk siis kõige loetumad ja vaadatumad aastal 2018.

Alustame sellest, mida meie kodulehelt vorumaateataja.ee kõige rohkem otsiti.

Kõige rohkem kirjutati otsingusse „Kuperjanov”, sellele järgnesid „haldusreform”, „Anti Allas”, „Tammetalu” ja „Urvaste kool”.

Paberlehe ruum on piiratud ja loo juurde saab mahutada vaid mõne pildi, seetõttu leiab palju toredaid fotosid meie kodulehe pildigaleriist. Sinna oleme sättinud vaatamiseks fotod, mis on tehtud mõnda lugu kirjutades, kajastavad üritust või niisama toredat seika-juhtumist. Eelmisel aastal oli galeriis vaadatuim Võhandu maratoni pildisari, järgnes Võru-Väimela maanteejooks. Peale spordisündmuste mahtusid esiviisikusse veel „Vastseliina elas kaks päeva laadamelus”, kust võib leida fotosid laadategemiste kohta. Samuti on Vastseliinast pärit päästekomando avamise fotod, mis jäid vaadatavuselt neljandale kohale. Sportlikult lõpetavad fotogaleriide esiviisiku Rosma motokrossi pildid.

Kodulehelt leiab ka videogalerii, mille parimateks ehk vaadatuimate videote eesotsas on „„Maksud sõidavad Lätti” aktsioon võttis enneolematud mõõtmed” ja teisel kohal autoavarii lugu, kus kaks uhket autot sattusid Kivi ja Tallinna mnt ristil avariisse. Palju kordi on vaadatud ka klippi suurt segadust ja vaidlust tekitanud hiigelkanala rajamise kohta. Esiviisikusse pääses ka video Võru linna keskväljaku osalisest avamisest ning Magaziini uue poe avamise video.

Nüüd artiklite juurde. Kõige loetumaks eelmisel aastal osutus 31. jaanuaril, peaaegu aasta tagasi avaldatud lugu Magaziini kaupluse avamisest „Võru Magaziini kauplus avab uksed juba sügisel”, mis teenis 48 777 klikki.

Teisel kohal on 46 456 klikiga lugu või õigemini teavitusartikkel, kus Lõuna-Eesti haigla palub viirushaiguste suure leviku tõttu oma patsiente mitte külastada. Kohe kannul on 46 223 lugemiskorraga lugu Põlvamaal leitud naisest, kes oli kaduma läinud. Õnneks oli lool õnnelik lõpp ja naine leiti elusana.

Kolmandalt kohalt leiab kirjutise „Maanteeamet nõuab 1. juulist tehnoülevaatuspunktides videosalvestisi”, mis avaldati 24. mai lehes ning teenis internetis vaatamisi 43 678. Neljandale kohale jäi lõbus sünnipäevalugu „Võru Polar kingib endale sünnipäevaks hiigelsuure poe”, viiendalt kohalt leiab krimiloo „Ärev intsident Võru linnas: noorukid ähvardasid tänaval töölisi relvaga”, millele lisasime ka fotod ja video, lugu vaadati 41 231 korda.

Kuuenda koha lugu lugedes saame teada, et Võru raudteeülesõit suletakse remondiks. Õnneks on remont nüüd möödas ja liiklus taastatud. Suvel palju segadust tekitanud, aga samas vajalikud tööd tõid loole 39 861 lugemiskorda. „Navi küla elanik käib laias maailmas luksusbrände esitlemas” on pealkiri, mida kannab meie loetavuse esikümne seitsmendal kohal olev artikkel. 37 543. korral loetud lugu jutustas modell Karel Käosest, kes jagab end Euroopa ja Aasia riikide vahel töötades.

„Kas Võru Kreutzwaldi kool loobub keeleklassidest?” kõnetas lugejaid 36 987. korral. Meie loetavuse pingereale paneb punkti „Tätoveeringute tegemine tasub enne hoolega läbi mõelda”, kus saab lugeda Võru oma kohalikust tätoveerijast Risto Kuubast.

Peale uuenenud aastanumbri on saanud värskema kuue ja funktsionaalsemaks muutunud ka meie  kodulehekülg, mis peaks olema nüüdsest veelgi mugavam ja paremini loetav.

Aitäh, et olete meile pühendanud killukese oma päevast, lugenud meie artikleid ja visanud pilgu peale pildigaleriile. Püüame ka sel aastal teieni tuua põnevaid klõpse ja sisukaid ridu, mida on hea talvel aknast tuisust ilma nautides lugeda või siis suvel rannas lesides kiigata.

Comments  
This comment has been deleted by Administrator

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD