FOTOD Perearst olukorrast Võrumaal: niimoodi inimestega ei tehta

 Vastseliina perearstikeskus valmis novembris ja asub hooldekodu vahetus naabruses. FOTO: Aigar Nagel

FOOKUSES > Perearstide olukord Võrumaal on muutunud. Viimase kuu aja jooksul on Meremäe-Obinitsa piirkonnast lahkunud perearsti nimistu jagatud Vastseliina, Misso, Lasva, Osula perearstide nimistutesse.

Neile arstidele on lisandunud keskmiselt paarsada uut patsienti.. Olukord pole ei patsientidele ega ka arstidele kergem kui sellele eelnev segadus nimekirjade ümberjagamisel. Samuti on osad perearstid esitanud vaide terviseametile. Uurisime, mis on viimase 24 päeva jooksul juhtunud perearstide toas Võrumaal ja mida tunnevad arstid praeguses olukorras.

Võrumaa perearstid pole õnnelikud

Vastseliinas üle 23 aasta perearstina töötanud doktor Aune Rehema on terviseameti määratud nimistuga saanud 1. jaanuarist juurde 258 inimest.

Vastseliina perearst Aune Rehema sai pärast nimistute ümberjagamist kõige rohkem uusi patsiente, ka neid, kel polnud aimugi oma uuest perearstist. Kõige kaugemalt on end kirja panemas käinud patsiendid Setomaalt Võmmorski ja Helbi külast. FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
krr nuu, mis te hämate - sotside inara ju lahendas ära, tegi päringu ja käis ministri juures .... vali mind ja kõik on korras.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD