Menu

.      

Maire Meldre-Kondiitri Kiirabi osutab tordikiirabi Egiptuses

  • Kirjutas Kadi Annom

 Maire Meldre ostis endale Egiptusest kohaliku riietuse ning viib torte Eesti lipu ja lauluga neile, kes soovivad oma kalleid üllatada. Maire Meldre torte ostavad pigem Egiptuses olevad eestlased, sest nemad oskavad hinnata armastusega valminud toodet heast toorainest ning ei põlga torte liiga kalliks. Fotod: ERAKOGU

Võrumaalt üheotsapiletiga sooja Egiptusesse kolinud Maire Meldre ei ole oma ettevõtmist hetkekski kahetsenud.

11. novembril ostis Meldre üheotsapileti soojale maale ja 26. reis Egiptusesse võis alata. Oma üürikorteri andis Meldre siin käest ja pani kõik oma panused Egiptusele. „Siin on suvi ja mina olen päikeseinimene. Armastan soolast merd, mis rahustab ja parandab ning kuuma päikest, mis annab jumet ja elu,” kirjeldab Meldre oma elu soojal maal. Kõigi Meldre küpsetiste fännide rahustuseks saab lubada, et päriselt Meldre siiski Egiptusesse ei jää ning esimesed koolitused on Eestis plaanis juba aprilli lõpus ja mai alguses. „Aprillis millalgi tulen tagasi. Piletit mul veel broneeritud ei ole,” jätab Meldre otsad lahtiseks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD