Menu

.      

Võrumaa Spordiliidu tegevjuht Merike Õun pälvis sotsiaalministeeriumi tunnustuse

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Foto: ANNIKA HAAS

Kadrioru Kunstimuuseumis toimus eile pidulik vastuvõtt, kus tervise- ja tööminister Riina Sikkut tunnustas 2018. aasta tegusaimaid tervisedendajaid.

Võrumaalt pälvis sotsiaalministeeriumi tunnustuse Võrumaa Spordiliidu tegevjuht Merike Õun, kelle esitas tunnustamiseks SA Võrumaa Arenduskeskus järgmise põhjendusega:

„Merike Õun on aastast 2007 tegutsenud Võrumaa Spordiliidu tegevjuhina. Kõik need 12 aastat on ta jäägitult pühendunud spordi- ja liikumisharrastuse edendamisele Võrumaal ja kaugemalgi. Nende aastate jooksul on tema eestvedamisel mitmekordistunud maakonnas toimuvate spordiürituste ning neist osavõtjate arv ning liikumisharrastus on ühtmoodi populaarne nii laste, noorte kui ka täiskasvanute seas. Arvukatest Merikese eestvedamisel toimuvatest liikumisharrastusüritustest on kõige tuntum juba kaheksa aastat toimunud Võrumaa pikamaajooksude sari, mis koosneb esialgse nelja jooksu asemel juba 12 jooksust maakonna erinevates osades. Talvel on Merike pannud samasuguse hooga käima suusasarja, mis toimub igasuguste lumeolude kiuste.

Võrumaalt pälvis tegusaima tervisedendaja tiitli Merike Õun (vasakul). Riikliku tunnustuse andis eile üle tervise- ja tööminister Riina Sikkut. Foto: ANNIKA HAAS

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD