FOTOD Võru linna aasta tegijatele jagati tunnustust

Fotod: Aigar Nagel

Möödunud reedel tunnustas Võru linn silmapaistvamaid inimesi, asutusi ja organisatsioone, kelle seas on tuntumaid ja vähem tuntud Võru inimesi.

Võru linnavalitsuse väljakuulutatud konkursil „Võro liina tego 2018” kuulutati lõppenud aasta suurimaks teoks kunstmurukattega jalgpalliväljak, mis valmis möödunud aasta augustikuus.

Võru linna silmapaistvad inimesed ja tegijad

PILDIGALERII Võru linna vapimärgi pälvis pikaajalise ja südamega tehtud töö eest Fr. R. Kreutzwaldi memoriaalmuuseumi majandamise ja tulemusliku töö eest Aimi Hollo. „Võtan seda kui austusavaldust Kreutzwaldile,” sõnas tänusõnadega Hollo, kes tunnustusüritusel ise osaleda ei saanud. Vapimärk anti üle ka värvikale muusikaõpetajale Silja Otsarile hingestatud ja pikaaegse töö eest.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
pole neil piltidel midagi häda...vbl palju on, korduvaid , aga alati on valik, kas ilupildid või reportaaž. antud kontekstis on see just ajahetke jäädvustamisena, dokumentaalselt
  0

Quoting Guest:

Fotograaf oleks võinud osavam olla


Keegi on kade :)
  -3
Fotograaf oleks võinud osavam olla

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD