Menu

.      

Stuudiopood toob kübeke Eesti ja välismaist disaini Võrru

  • Kirjutas Heleri Lakur

M.Y.Stuudio poe omanik Virge Kallavus on pusakleitide MOI suur fänn. MOI kleite õmbleb ja disainib valgalanna Inta Perejev, kelle kollektsioonist võib leida põnevate ja originaalsete tikanditega rõivaid. Foto: AIGAR NAGEL

Mõned päevad tagasi avati Võrus omanäoline stuudiopood, kus on esindatud Lõuna-Eesti disainerite käsitöö, alustades kaunite aksessuaaridega naistele ja lõpetades põnevate pusakleitide, beebirõivaste ja kodumaiste sisustuskaupadega.

Avamine Eesti disaini päeval

Möödunud laupäeval, 23. veebruaril tähistati üle-eestilist disainipäeva. Algatajad, Eesti Disainerite Liit koostöös Disainiööga loodavad, et disainipäevast saab tore traditsioon, mil Eesti inimesed saavad tutvuda kohalike disainerite loominguga ning elukeskkonda väärtustaksid aina rohkem Eesti disaintooted.

OÜ Stuudiomy juht Virge Kallavus, kes samal päeval Võrus Eesti disainerite loomingust pakatava poe avas, oli ka ise sellest üllatunud, et avamine nii erilisele päevale sattus.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD