Menu

.      

Eestimaa Alpides stardib täna üle poole tuhande suusataja

  • Kirjutas Heleri Lakur

Haanja maratoni korraldajad Ahti Utsal (vasakul) ja Aare Eiche paari päeva eest Haanja puhke- ja spordikeskuse juures parasjagu rajahooldustöid jälgimas. Peakorraldaja Eiche sõnul on auhinnalaud korralik ja ta kiidab kohalikke toetajaid. Näiteks Ööbiksaare palkmajad on välja pannud lühikese raja üheks auhinnaks käsitööna valminud puidust nagid. Peaauhinnaks on suur väligrill ning palju teisi suuri ja väiksemaid auhindu. Foto: AIGAR NAGEL

Käes on märts ning on viimane aeg suusakilomeetreid kokku lugema hakata. Tublimad, kellel suusakontol juba kolme- või neljakohaline arv kilomeetreid, saavad rõõmust hõisata ja end taas valmis panna täna 44. korda toimuvale Haanja maratonile.

Üle poole tuhande võistleja

Neljapäeva pärastlõunase seisuga oli end pikale distantsile, 42kilomeetrisele sõidule registreerinud 397 sõitjat, lühemale ehk 22 kilomeetrisele distantsile oli end kirja pannud 50 suusatajat.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD