Menu

.      

Haigete laste ravile mõeldakse rohkem ka Kagu-Eesti maakondades

  • Kirjutas Heleri Lakur

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on korraldanud ka paar aastat kogumiskampaaniat „Üleannetus”, mille üks eesmärk on peresid teavitada võimalustest ja teine põhjus koguda raha, et toetada veelgi rohkem ravi vajavaid haigeid lapsi. Võru kampaaniajuht Kadri-Liisa Kostabi (pildil) ütleb, et eelmise aasta perepäeva raames kogutud summaga toetati 21 last üle Eesti. FOTO: Aigar Nagel

Sihtasutusele Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond annetati heade kodanike toel eelmisel aastal rohkem kui 850 000 eurot, mille abil said eraisikuna abi 425 haiget last kasvatavat peret Eestis.

Eelmisel aastal toetati peaaegu igas maakonnas elavaid lapsi ravitoidu ja muude ravikulude katmisel, mitu neist lastest elavad ja kasvavad Võru- ja Põlvamaal.

Võru- ja Põlvamaa lapsi toetatakse järjepidevalt

Sihtasutuse Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond kommunikatsioonispetsialisti Kadri Oru sõnul toetatakse praegu Võrumaal püsivalt kolme last, neist kahte last ravitoidusegude soetamisel. Ühte last toetatakse püsivalt intensiivse ja järjepideva taastusravi ja arendavate teraapiatega. Peale selle on ühekordse toetusega toetatud raviprillide ostmisel 2019. aastal kaht Võrumaal ja ühte Põlvamaal elavat last ning 2018. aastal nelja Võrumaal ja ühte Põlvamaal elavat last.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD