Menu

.      

FOTOD Eesti populaarseim DJ on pärit Võrust

  • Kirjutas Kadi Annom

Keven Kaur esinemas Leedu suurima klubimuusikafestivali Radistai Village 2018 pealaval. Võrust pärit DJ mängis samal üritusel ka 2017. aastal ning samuti pealaval koos maailmakuulsate DJdega. Foto: JAKOB MEIER

Veebilehel eestidj.ee valiti rahvahääletuse tulemusel välja Eesti populaarseim DJ, raadiosaade, klubi ning üritus.

Selgus ka eestlaste arvates parim rahvusvaheline DJ. Hääletust peeti juba kümnendat korda. Möödunud aastal andis edetabeli koostamisesse oma panuse peaaegu 17 000 inimest.

Kuuajaline hääletus tunnistas populaarseimaks Djks Keven Kauri

„Kuu aja jooksul said kõik huvilised anda oma hääled erinevates kategooriates. Iga kategooria juures oli viis kasti, kuhu tuli kirjutada oma esiviisiku järjestus kas siis meeldivuse või muude eelistuste järgi. Igasse kasti pidi kirjutama erineva nime ja iga inimene sai vaid ühe korra oma hääle anda,” selgitab DJ Keven Kaur hääletusprotsessi tagamaid. „Tulemused kuulutati välja päev enne Eesti Vabariigi 101. sünnipäeva, 23. veebruaril Kultuurikatlas toimunud sisefestivalil „Made in Estonia”, kus „dj awards” raames premeeriti esikolmikut ilusa karikaga,” lisas Kaur.

Keven Kaur

Eesti number üks DJ Keven Kaur on sündinud Võrus ja elab ka praegu Võru linnas. Koolis on ta käinud Võru Kesklinna gümnaasiumis ning kooliajast on pärit ka huvi muusika ja tantsu vastu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD